Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα και GDPR

Η εταιρεία του Ευστράτιου σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της και των εγγεγραμμένων χρηστών και έχει διασφαλίσει ότι η ιδιωτική τους ζωή και τα προσωπικά τους δεδομένα προστατεύονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος mdsport.gr. Ως εκ τούτου, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα mdsport.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR δίνοντας το δικαίωμα στους χρήστες να τα κατεβάσουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα διαγράψουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα mdsport.gr.

Χρήση των δεδομένα σας:

Εφόσον επιλέξετε να κάνετε εγγραφή για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ή και να προχωρήσετε σε αγορά ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα mdsport.gr αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μας καθώς συμπληρώνετε εσείς τα απαραίτητα πεδία, το όνομά σας, η διεύθυνση σας, η πόλη και η χώρα κατοικίας σας, το τηλέφωνό σας και το email σας. Αυτά τα χρησιμοποιούμε για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση πρόσβαση στα δεδομένα σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι της εταιρίας, ο τεχνικός μας και απολύτως κανένας άλλος. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας χωρίς εξουσιοδότηση ακόμα και από τους εργαζόμενους της εταιρίας μας απαγορεύεται και έχουμε αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει σε αυτά πρόσβαση χωρίς την ρητή συγκατάθεσή μας. Η μοναδική εξαίρεση που προβλέπεται από τον νόμο είναι μόνο οι αρμόδιες αρχές.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή πηγαίνοντας στα εργαλεία GDPR στο κάτω μέρος του ιστότοπού μας mdsport.gr να τα κατεβάσετε, να τα τροποποιήσετε, ή να τα διαγράψετε. Επίσης τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μαζί σας σε περίπτωση προβλημάτων στην παράδοση των ειδών που παραγγείλατε. Η χρήση αυτή αφορά το όνομά σας, το τηλέφωνό σας, την διεύθυνση σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να σας στείλουμε διαφημιστικά. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός των παραπάνω που αφορούν την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.Ποτέ δεν θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας ή θα τα πουλήσουμε σε τρίτα μέρη.

Πρόσβαση στα δεδομένα:

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, το δικαίωμα της ενημέρωσης και της αντίρρησης τα οποία προβλέπονται από τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.


Cookies

Στο mdsport.gr χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση για τους χρήστες μας. Αυτό σημαίνει ότι τοποθετούμε ένα αριθμό cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Αυτά είναι γνωστά ως Cookies πρώτου μέρους και επιτρέπουν την διατήρηση πληροφοριών κατά την πλοήγησή σας από σελίδα σε σελίδα στο κατάστημά μας.

Για παράδειγμα χρησιμοποιούμε Cookies στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις των επισκεπτών και των χρηστών, να βελτιώσουμε την εμπειρία τους και να αναλύσουμε την χρήση, την πλοήγηση, και άλλες στατικές πληροφορίες. Μπορείτε να ελέγξετε την χρήση Cookies σε κάθε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Εάν επιλέξετε να μην ενεργοποιήσετε ένα Cookie ή να το απενεργοποιήσετε αργότερα ενδέχεται καθώς περιηγήστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να μην χρησιμοποιείτε προς όφελός σας ορισμένες λειτουργίες και κάποιες άλλες να είναι περιορισμένες.

Χρησιμοποιούμε SKROUTZ ANALYTICS στατιστικών κίνησης.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Για περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την λειτουργία του Skroutz Analytics και την σύμπνοιά της με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, μπορείτε να κάνετε κλικ  εδώ

Χρησιμοποιούμε της υπηρεσίες της Google analytics για την καταγραφή στατιστικών κίνησης.

Χρησιμοποιούμε cookies για τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών αποκλειστικά και μόνο για το mdsport.gr και δεν μεταβιβάζονται σε κανέναν άλλο άτομο, εταιρία και οργανισμό.

Μπορείτε αν δεν επιθυμείτε την χρήση τους να τα απενεργοποιήσετε από τον φυλλομετρητή σας (Browser) που χρησιμοποιείτε για την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο ή και να τα διαγράψετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε από τον ίδιο φυλλομετρητή σας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα mdsport.gr και δεν απενεργοποιήσετε τα cookies σας αποδέχεστε την παραπάνω χρήση τους για τους λόγους που αναφέρουμε.

Παρακάτω σας αναφέρουμε αναλυτικά τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να τα απενεργοποιήσετε.

Μπορείτε γενικά να ενεργοποιήσετε ή αργότερα να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies μέσω μιας ενσωματωμένης λειτουργικότητας στο πρόγραμμα περιήγησης σας (Browser). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ελέγχου των ρυθμίσεων cookie μέσω του προγράμματος περιήγησης κάντε κλικ στον ανάλογο σύνδεσμο:

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη ρύθμιση "Ιδιωτική περιήγηση" και τη ρύθμιση των ρυθμίσεων cookie στον Firefox.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το "ανώνυμο" και τη διαχείριση των ρυθμίσεων cookie στο Chrome.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το "InPrivate" και τη διαχείριση των ρυθμίσεων cookie στον Internet Explorer. ή

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την "Ιδιωτική περιήγηση" και τη διαχείριση των ρυθμίσεων cookie στο Safari.