ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το καλαθι σας

SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168

SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
-31 %
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
SALOMON TRAIL RUNNING ALPHACROSS 4 GTX 471168
82.90€
119.95€
  • Brand: SALOMON
  • Κωδικός: 471168

Διαθέσιμες Επιλογές

Καλάθι

Δαθεσιμότητα - Άμεσα διαθέσιμο

Ένα παπούτσι trail με περισσότερα από ένα κόλπα στο μανίκι του. Ευέλικτο, με υψηλή πρόσφυση και άνεση, το ALPHACROSS 4 GORE-TEX έχει αδιάβροχο επάνω μέρος σχεδιασμένο για τα στοιχεία της φύσης και βαθιές, επιθετικές ωτίδες για κράτημα σε διάφορα εδάφη. Μια πιο μαλακή σύνθεση ενδιάμεσης σόλας, πιο γενναιόδωρη εφαρμογή και μαλακή επένδυση με άνεση σε αυτό το προπονητικό παπούτσι.

Gore-Tex Τεχνολογια είναι μία αδιάβροχη, αναπνεύσιμη υφασμάτινη μεμβράνη και κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της W. L. Gore and Associates. Μπορεί να απωθήσει το νερό, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη διέλευση υδρατμών (ώστε να απομακρύνει τον ιδρώτα και την υγρασία). Έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες. Αποτελείται από ελαστικό πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), το οποίο είναι πιο γνωστό από το γενικό εμπορικό σήμα Teflon. Το τέντωμα αυτού του πολυμερούς, σχηματίζει ένα μικροπορώδες υλικό με πάνω από 9 εκατομμύρια πόρους ανά τετραγωνική ίντσα.

Οι σόλες με τεχνολογία Contagrip® χρησιμοποιούν τον ιδανικό συνδυασμό υλικών από καουτσούκ, για απόλυτη πρόσφυση σε κάθε έδαφος.

Οι πάτοι με τεχνολογία Ortholite® έχουν δομή ανοικτών κυψελίδων για διαρκή αντικραδασμική προστασία, διαπνοή και αποβολή υγρασίας.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Πολύ υψηλά επίπεδα αναπνοής. Οι άφροι OrthoLite φτάνουν ποσοστό αναπνοής από 95% εώς και 100%, γιατί περιλαμβάνουν τεχνολογία που επιτρέπει στον αέρα να διαχέεται κυκλικά, διατηρώντας το πόδι δροσερό στο εσωτερικό του παπουτσιού.
  • Απόλυτη προσαρμοστικότητα. Σε αντίθεση με τους απλούς πάτους παπουτσιών, οι OrthoLite προσαρμόζονται πλήρως στο σχήμα του πέλματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση και εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε εφαρμογή.
  • Ανάλαφρη αίσθηση. Τα πέλματα OrthoLite είναι φτιαγμένα από ανάλαφρα υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν στο πόδι απάλη αίσθηση με διάρκεια.
  • Διαχείριση υγρασίας. Η μοναδική δομή ανοικτών κυψελίδων των πάτων OrthoLite δημιουργεί ένα σύστημα διαχείρισης υγρασίας, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση της υγρασίας από το πόδι, παρέχοντας ένα πιο δροσερό, ξηρότερο και υγιέστερο περιβάλλον στο πόδι.
  • Φιλική προς το περιβάλλον. Η OrthoLite, με σεβασμό προς το περιβάλλον, χρησιμοποιοιεί ανακυκλώσιμο καουτσούκ για τη δημιουργία νέων προιόντων.
  • Εύκολο καθάρισμα στο πλυντήριο. Τα πέλματα OrthoLite μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, τα οποία γίνονται σαν καινούργια μετά το πλύσιμο, διατηρώντας παράλληλα όλα τα οφέλη της απόδοσης τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  1. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα η χρέωση είναι 6€.

  2. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή η χρέωση είναι 8€

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η χρέωση είναι 6€,ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από την αλλαγή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Καλέστε μας τηλεφωνικώς πρίν την αποστολή για να μας ενημερώσετε για την αλλαγή/επιστροφή.

  2. Πηγαίνετε το προϊόν στην ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ κούριερ μαζί με τα στοιχεία της ετερείας μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  1. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

  2. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος.

  3. Το προϊόν θα πρέπει να ειναι συσκευασμένο σε σακούλα πρίν παραδωθεί στην ετερεία κούριερ.

  4. Αλλαγή/επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν θα γίνεται αποδεκτή.

 

H εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ,η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες Πανελλαδικά και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 70€.

Διαφορετικά(για παραγγελίες δηλαδή κάτω των 70€)υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€.
Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπέρβαρο ή το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 150€ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση μέρους ή όλου του ποσού.

 

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!